Upotreba frakcije ASD 2 u onkologiji

Teratom

Onkološke bolesti zauzimaju drugo mjesto na listi smrtnosti nakon patologija kardiovaskularnog sustava. Ne postoji lijek za rak. Razvijena frakcija ASD 2 za onkologiju koristi se zbog uočljivog učinka liječenja patologije raka. Tvar ima pozitivan učinak na imunološki sustav, funkcije u tijelu su stabilizirane. ASD-2 se također koristi za liječenje mnogih drugih bolesti..

Koncept i opis ASD-2

Naziv ASD-2 glasi kao - Dorogov antiseptički stimulator. Dorogov je lijek razvio 1947. u laboratoriju. U početku se lijek zvao ASDf-1. Liječnik se upoznao s reakcijom sorbenata na tijelo tijekom trovanja. Ispitivanja su provedena na žabama.

Tijekom eksperimenata, znanstvenik je otkrio da pojedinačni zarobljeni elementi tijekom kremiranja životinjskih tkiva imaju posebna svojstva koja prethodno nisu proučena. Nakon pokusa, Dorogov je dobio koštanu kapuljaču životinja. Organska komponenta postala je osnova za stvaranje ASD-2. Nastalo sredstvo počelo se prepisivati ​​pacijentima sa necjeljujućim ranama, ulceroznim lezijama trofičnog tipa, kroničnim upalnim patologijama i tuberkuloznim upalama.

ASD (frakcija 2) pokazao se kao lijek koji se učinkovito bori protiv karcinoma. U medicinskoj praksi razvijena je formula za frakciju 3 lijeka. Namijenjen je za liječenje bolesti epiderme. ASD-2 se nije široko primjenjivao za široko liječenje tumorskih patologija. Tvar se koristi u veterinarskom području.

ASD komponenta dijeli se na dvije vrste - frakcija 2 i 3. ASD-2 je hlapljiva žućkasta tekućina. ASD-3 djeluje kao tekućina s viskoznom strukturom crnog nijansi, a proizvodi se u obliku masti ili balzama. Interna upotreba dopuštena je samo za lijek ASD-2. Element ima učinak na pojedine mikrobakterije i strukture tkiva, u potpunosti na cijeli organizam. Glavna svrha ovog lijeka je poticanje reproduktivne i zaštitne funkcionalnosti tijela, što doprinosi neovisnom liječenju bolesti.

Namjena ASD

Lijek ASD se široko koristi za uklanjanje bolesti u području veterinarske medicine. Alat je namijenjen protiv infekcija i bolesti epiderme kod goveda, potiče imunitet životinja i povećava volumen proizvodnje mlijeka. Tijekom proizvodnje antiseptičkog stimulatora nastaje nekoliko frakcija. ASD-1 se nigdje ne koristi. Ali ASD-2 i ASD-3 su ljekovite tvari za životinje. Prva vrsta koristi se za vanjske i unutarnje svrhe, a druga - samo za vanjske.

Lijek se sastoji od aromatskih amina, amida, karboksilne kiseline, fenola, nečistoće organskih elemenata u tragovima, amonijevih soli, lipida, cikličkog ugljikovodika, cikličkog ugljikohidrata, proteina, holin karbonatnog estera, aminokiselina, amonijevih soli, anorganskih dušičnih spojeva i drugih elemenata dobivenih toplinskom obradom sirovine. Za proizvodnju tvari odabrano je otpadno i stočno tkivo. Obrađuju se kosti, meso i kosti. Dobivena smjesa ima smeđu boju s žućkastim nijansama i svijetlim neugodnim mirisom. Često, zbog mirisa, ljudi doživljavaju gag reflekse. To je prilično teško piti.

Učinak ASD-a usmjeren je na ubrzavanje zacjeljivanja rana i upala na koži. Tvar djeluje kao apetit i poboljšava rad crijevnog trakta kod životinja. Među pozitivna svojstva spadaju porast tjelesne težine, povećanje volumena laktacije i stimulacija funkcionalnosti živčanog sustava. Na osobi, lijek može djelovati na različite načine..

Ako je proizvod koristan za stoku, to ne znači da će i tvar biti korisna za osobu. Među populacijom brzo su se proširile informacije o korisnim učincima ASD-a na zdravlje. Lijek je odobren za uporabu isključivo u veterinarskom području. Lijek se nije etablirao kao tvar namijenjena ljudima. Međutim, zbog dostupnosti i niskih troškova, komponentu ljudi koriste za liječenje mnogih bolesti..

Učinak lijeka na tijelo

Upotreba u onkologiji kod ljudi odlikuje se značajnim blagotvornim djelovanjem. Komponenta ASD-2 smatra se adaptogenom. Povećava otpornost stanica organa na razne negativne utjecaje, posebno u stresnim situacijama. Struktura tvari slična je sastavu živih stanica. Zbog sličnosti, komponenta lako ulazi u tkivo. Ne postoji postupak odbijanja.

Lijek nema nuspojava. Elementi ne prekidaju tijek trudnoće, iako prolaze kroz krvno-moždanu barijeru. Svojstva stimulansa stabiliziraju hormonalnu razinu i aktiviraju funkcionalnost perifernog živčanog sustava. ASD djeluje kao imunomodulator i aktivira metaboličke procese.

S produljenom primjenom lijeka, promatraju se dobro funkcionirajući organi. Tijelo je u stanju samostalno se obraniti od različitih patoloških procesa i vratiti svoje funkcije. ASD-2 ne uklanja mikrobe i štetne mikroorganizme, ali pomaže tijelu da ojača svoju obranu, poboljšavajući imunitet čovjeka. Među pozitivnim učincima lijeka su:

  • Jačanje ljudskog imunološkog sustava.
  • Stabilizacija i hormonalna ravnoteža.
  • Nema nuspojava.
  • Normalizacija metaboličkih procesa u tijelu.
  • Fetalna sigurnost u trudnica.
  • Eliminacija toksičnih bakterija.
  • Intenzivna regeneracija tkiva.
  • Poboljšanje apetita.
  • Stabilizacija probavnog i gastrointestinalnog trakta.
  • Kiselost želuca smanjuje se, probava proteinskih spojeva se normalizira..
  • Ima antiseptičke i antibakterijske učinke..
  • Učinak na stvaranje tumora uzrokovanog hormonalnom neravnotežom - karcinom prostate, jajnika, mliječnih žlijezda.
  • Učinci na tumore formirane u živčanim stanicama.
  • Alkalna razina raste, blokirajući širenje i razvoj tumorskih stanica. Vjerojatnost metastaza je smanjena.
  • Proces metastaza inhibira se tijekom onkoloških bolesti pluća, bubrega, jetre, karcinoma testisa, mozga, želuca, rektuma, gušterače, kostiju itd..

Upotreba antiseptika za liječenje tumorskih bolesti značajno povećava imunitet. Vjerojatnost oporavka kod pacijenata raste. Zbog povezane strukture elemenata lijeka, odbacivanje ne dolazi do interakcije s matičnim stanicama tijela.

Liječenje različitih bolesti

Za liječenje onkoloških patologija, lijek se pokazao učinkovitim. Dorogov stimulator učinkovit je u borbi protiv sljedećih patologija:

  • Tumor mozga, melanomi u tkivima različitih organa, karcinom bazalnih stanica. Uz postojeći rizik od razvoja metastatskih žarišta, plućne sarkoidoze.
  • Miomi maternice i ostale ginekološke bolesti.
  • Nodularni guščić, patološke abnormalnosti u štitnjači.
  • Prostata kod muškaraca, adenoma dojke.
  • Tvorba ciste jetre i bubrega.
  • ascites.
  • Leukemija i limfogranulomatoza.

Učinkovitost ASD-2 vidi se u liječenju ne samo patologija raka. Lijek je učinkovit za tuberkulozu i spolno prenosive bolesti - klamidiju i trihomonijazu. Takve bolesti uspješno reagiraju na liječenje lijekovima:

  • impotencija;
  • pretilosti;
  • upala pluća, pleurisija, bronhitis;
  • psorijaza;
  • ekcem;
  • giht;
  • proširene vene;
  • emfizem;
  • kardiovaskularne bolesti, mastopatija i druge patologije dojke;
  • Parkinsonova bolest u ranom stadiju.

Dorogov stimulator učinkovit je u prevenciji mnogih bolesti. Komponenta se koristi interno, u obliku losiona ili tampona u patologiji ginekologije. Preventivne mjere i liječenje lijekom propisuju se ako:

  • astma, sinusitis;
  • gastritis;
  • bolne manifestacije u zglobovima;
  • zubni, glavobolji i drugi simptomi boli.

Navedeni popis može se nadopuniti dodatnim bolestima izliječenim uz pomoć ASD-2. Preventivnim mjerama, tvar smanjuje vjerojatnost razvoja gripe i prehlade. Znatno je smanjen rizik od gutanja zaraznih bakterija i fraktura kostiju.

Načini uzimanja lijeka ASD-2

Lijek ASD-2 utječe na proces raka kao anestetik u početnim fazama razvoja. Komponenta je u stanju usporiti tijek bolesti. Biljni stručnjaci preporučuju upotrebu terapeutskog sredstva za borbu protiv onkoloških patologija, posebno s uznapredovalim karcinomom želuca. Da bi se postigao maksimalan učinak, liječenje bolesti provodi se na integrirani način.

Lijek se koristi pod strogim nadzorom onkologa. Važno je slijediti navedeni režim liječenja bez promjene po vlastitom nahođenju. Pacijent treba razumjeti da je za vrijeme kemoterapije i zračenja primjena ASD-2 zabranjena. Za uspješno i sigurno liječenje raka postoji posebna shema uporabe lijeka.

Tijekom terapije osigurava se postupno povećavanje količine uzetih tvari. Piti frakciju 2 potrebno je 4 puta dnevno nakon 3-4 sata. Tijekom prvog tjedna preporučuje se uzimanje ne više od pet kapi po dozi. Pet dana kasnije, količina se povećava na deset kapi. Nakon pet dana, volumen otopine povećava se za pet kapi sve dok ne dosegne pedeset. Tada se pacijent pridržava količine pedeset kapi i konzumira dok se ne izliječi.

Postoji nježna metoda liječenja. Komponentu prima drugi algoritam. Prvo se tri kapi tvari razrijede u 35-40 ml tekućine. Nakon jednog dana dodajte pet kapi. Glasnoća se povećava sve dok šestog dana ne dostigne brojku od trinaest kapljica. Tada trebate pauzirati jedan dan i ponovno ponoviti tijek terapije istom dozom.

Tijek liječenja jednak je jednom mjesecu, nakon čega se prekida tjedan dana. Daljnji tijek započinje s pet kapi otopine, postupno povećavajući dnevno u dozi od dvije kapi. Nakon mjesec dana korištenja lijeka, napravi se pauza. Važno je pratiti dobrobit nakon uzimanja ASD-2. Ako dođe do pogoršanja i nelagode, prekinuti terapiju..

Prednosti i nedostaci lijeka

ASD-2 je siguran. Lijek ne šteti tijelu i ne emitira toksične elemente. Pacijenti toleriraju učinak terapeutskog sredstva. Potrebno je dugo vremena da se postignu prvi rezultati komponente. Međutim, ne dolazi do nakupljanja štetnih mikroorganizama i intoksikacije tijela.

Tradicionalna medicina preporučuje uzimanje lijeka zajedno s moćnim dekocijama ljekovitog bilja aconite, lužnjaka i celandina. Glavni i jedini nedostatak lijeka je postojeći neugodan miris. Kada su stručnjaci pokušali promijeniti miris ili ga se potpuno riješiti, stimulator je izgubio svoja specifična svojstva.

Primijećena je važna nijansa u unosu tvari, što se mora uzeti u obzir. Upotreba ASD-2 za liječenje raka kod ljudi nije dopuštena na zakonodavnoj razini. Uporaba lijeka dopuštena je u području veterine. Osoba treba shvatiti da je, počevši uzimati lijekove, sama odgovorna za svoj život i zdravlje. Uputa za uporabu ne sadrži podatke o potrošnji ASD-2 od strane osobe.

Nuspojave i preporuke

U medicinskoj praksi uočava se samo osobna netolerancija na terapijsku komponentu. Postoji mogućnost osobnih nuspojava koje prelaze dopuštene doze. Lijek djeluje kao moćan stimulans, što povećava rizik od opipljivih prekomjernih uzbuđenja.

ASD-2 zabranjen je pacijentima koji imaju problema u radu kardiovaskularnog i živčanog sustava. Također, prijem je neprihvatljiv ljudima koji pate od visokog krvnog tlaka. Većina pregleda pacijenata upoznatih s lijekom i koji su ga koristili pozitivni su. Postoje pregledi pacijenata koji nisu iskusili nikakav učinak uzete tvari.

Pacijenti s karcinomom ističu analgetski učinak lijeka. Postoji značajno usporavanje širenja tumorskih stanica tijekom liječenja lijekom. Za neovisnu upotrebu lijeka za ozbiljne patologije (onkologija ili HIV) potrebno je odobrenje i kontrola liječnika. Važno je razumjeti da prekoračenje dopuštene doze može preoblikovati učinkovito terapijsko sredstvo u otrov. Propisan je popis preporuka koje je važno uzeti u obzir pri uzimanju ASD-2:

  • Dopušteno je pranje tvari vodom i toplim tekućinama..
  • Za skladištenje lijeka poželjno je odabrati ohlađena i zamračena mjesta. Ne pohranjujte komponentu u hladnjak..
  • Ne pijte alkohol.
  • U prehranu se preporučuje dodavanje više biljne hrane - zelje, povrće, voće, bobice, orašasti plodovi itd..

Asd 2 frakcije za pregled raka

Želim podijeliti svoje iskustvo, nekome može biti korisno.
Moj pas ima malu brtvu na mliječnoj žlijezdi,
nakon svake lažne trudnoće koja se povećavala, shvatila sam da je u pitanju tumor i već sam odlučila,
Morat ću obaviti operaciju, ali tada sam saznao za ASD i počeo voditi psa,
u to je vrijeme pas imao osam godina, sada ima 11 godina, pjevao sam tri godine (i pio sam s njom za društvo), tumor je prestao rasti. ona se nije riješila, ali ne raste.
Pas je težak 20-23 kg, pjevam 0,5-0,7 ml, dva puta dnevno, probao sam ga dati tri puta i čak sam zadovoljan s njim do 1 ml. ali tada se zaustavio na dozi od oko 1 ml.
kad sam u početku počeo piti, pio sam prva 4 mjeseca bez pauze, osim malih, pjevam 2 dana, pauza 2 dana, dok ne prođe sljedeća žlica i uvjeren sam da tumor ne raste, tada sam počeo uzimati duže pauze,
trenutno pijem mjesec dana, zatim dva tjedna pauze u ovom periodu dajem lijek metastop ili cytastop http://www.vedaved.ru/catalog?section=14/53/, onda opet pjevam mjesec dana. onda je pijem s metastomom, zatim joj dajem odmor na nekoliko tjedana ili mjesec dana, zatim opet pjevam, moram s tim problemom sada piti cijeli život.
Trenutno sam također počeo razmazati njezinu izbočinu i sav trbuh, razmažem i ASD 2 i ASD3, samo ga utrljam u sve grebene, a evo što sam primijetio da sam se razmazao i mliječne žlijezde popuštao i podigao se puno bolje, jer posljednji put su bili sagnutiji, pa nisu stigli.
Prebava se također poboljšala vrlo dobro, jer je pas imao vrlo osjetljiv i slab gastrointestinalni trakt,
zubi su izbijeljeni vrlo dobro, dobri bijeli zubi poput šteneća, jednostavno nema kamena i plaka. Uzgred, ovo četkam usta svaki dan noću.
Da, i snaga energije dodala je snagu i njoj.

tako da u svrhu prevencije ne čekajte da pas razvije tumor, započnite tečajeve s vodom u dobi od 5 ili 7 godina, jer je najbolji tretman prevencija.

Evo još primjera liječenja ASD kod životinja. Vrlo informativne fotografije. Http://yuas2009.narod.ru/photoalbum2.html

mnogi me pitaju kako ubrizgati u tumor, iz onoga što sam pronašao na Internetu (citiram tekst u nastavku), savjetuje se razrjeđivanje hamavitom, cikloferonom ili drugim tekućim vitaminima, ali svejedno smo eksperimentalno došli do zaključka da je bolje razrijediti fiziološkom otopinom.
I iz iskustva ljudi koji su ubrizgali ASD u tumor, reakcija nije bila dobra, došlo je do brzog propadanja tumora, formirali su se čirevi od kojih gnoj i tumor praktički nisu zacijelili.
Stoga ne preporučujem ubod, uopće ne dirajte tumor. Ne znam zašto na Internetu slika kako se tumor postupno otapa iz injekcija, u praksi se to nije dogodilo, ali smanjuje se zbog grozne nekrotizacije, a psi koji su se uboli osjećali su se mnogo gore.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Tekst s internetskih stranica
Od tumora, najčešće kod pasa postoje limfomi, kao i genitalni tumori, tumori dojke, kao i papilomi i lipomi. Prema kalašnjiku F.F. i Pavlenko O.B. (1998.), u nekim se slučajevima pokazalo vrlo učinkovitim davati ASD-2 psima u povećanim dozama, počevši od 4 kapi do 40, osim toga, suspenzija ASD-2 (bolje razrijeđena fiziološkom otopinom) ubrizgana je u bazu tumora i direktno u tumor dva puta u tjednom intervalu, Sve su životinje primijetile naglo poboljšanje općeg stanja, pokretljivosti. Veličina tumora postupno se smanjivala, u 33% tumora dojke, 66% tumora kože, a u 33% tumora mišića do kraja terapijskog tečaja 40-45 dana došlo je do potpune resorpcije. Zaostali tumori su potaknuti liječenje lijekom. Uočena je i normalizacija krvne slike..

Prema kalašnjiku F.F. i Pavlenko O.B. (1998.), liječenje temeljeno na imenovanju ASD-2, kao i intratumoralne injekcije ASD-2, koje pridonose nekrotizaciji tumorskog tkiva, bilo je učinkovito u liječenju tumora dojke (zloćudnost koja se opaža u 50% slučajeva). Bolje je razrijediti suspenziju ASD-2 s gamavitom.
______________________________________________________
Moguće je imenovanje ASD2 u Gamavit-u, Aminovitu, kao i na Gamaprenu i cikloferonu, Anandin, koji je često bio značajniji i učinkovitiji. Ovaj kompleks može se uvesti u bazu tumora kod životinje ili direktno u nju s razmakom od 14 dana. Nakon 3-7 dana od početka primjene lijeka ASD kod pasa i mačaka, vidljivo je poboljšanje općeg stanja i aktivnosti. Tumor se smanjio u 32% slučajeva mastopatije, 67% neoplazmi kože i 37% fibroida. Do kraja terapije od 42-50 dana došlo je do djelomične resorpcije, a do 60. dana - potpune resorpcije. Krvna slika se vratila u normalu. Ostaci tumora (rijetko) uklonjeni su kirurški. Malignost mastopatije je 60% slučajeva, međutim, upotreba ASD2 u injekcijama u debljinu novotvorine i njeno gutanje brzinom zajamčenom nekrotizacijom tumora u 30% slučajeva.
http://vetpraktika.ru/article/opuholi-u-zhivotnyh-lec..
________________________________________________________________________________________

ovako tumor može nagrizati tumor od injekcije

Asd 2 frakcije za pregled raka

Otvaram zasebnu temu o razmjeni iskustava u korištenju lijeka ASD 2
Molim vas da napišete strogo o temi vezano uz uporabu ovog lijeka.

Lijek ASD-2, koji je u laboratoriju Instituta VIEV stvorio ruski kandidat za veterinarske znanosti Dorogov Aleksej Vlasovich (1909–1957)
1948. godine Nakon 30 godina, također sam morao raditi u ovom institutu i upoznati ljude koji su Dorogova osobno poznavali i pričao o njegovoj sudbini i povijesti droge, kao i činjenici da je Dorogov izliječio mnoge ljude koji su se u tim godinama okrenuli njemu.
Interes za ovaj lijek ne blijedi već 60 godina..

Zbog neobično širokog raspona ljekovitih učinaka, lijekovi „ASD-2f“ i „ASD-3f“ vrijedni su alat dizajniran da podrži i liječi sve žive organizme. Mogu se koristiti za onkološke i prekancerozne bolesti, lupus i druge autoimune poremećaje, ginekološke bolesti i poremećaje, tuberkulozu, upalu pluća, bronhijalnu astmu, brucelozu, čir na želucu i dvanaesniku, kao i za druge lezije gastrointestinalnog trakta, bolesti jetre i žučnog mjehura, peritonitis, upalne bolesti, u pred i postoperativnom razdoblju, neplodnost i seksualna slabost, endokrinološke bolesti, psorijaza, trofični čir, giht, reumatizam, kardiovaskularne bolesti, pretilost, poremećaji živčanog sustava, bolesti i traumatične kožne lezije, fistule i ne zacjeljivanje rana, bolesti očiju, ušiju, grla, zuba i desni.

Korisnički izbornik Veterinar
Pogledaj profil
Nađi još postova od Veterinar
2012-11-15 20:20# 2
Korisnički izbornik Hermes (Veterinar)
Pogledaj profil
Nađi više postova od Germes (veterinar)
2012-11-16 06:19# 3
Korisnički izbornik VAL
Pogledaj profil
Pošaljite privatnu poruku VAL-u
Nađi još postova od VAL

VRATILO,
Opsjednuti ste alkalijama i kiselinama, ako vam je sve jasno, pijte razrijeđenu kaustičnu sodu i solnu kiselinu. Zašto onda spominjati alkaloide.
ti si uzeo ?


Olga Alekseevna Dorogova (kći Dorogova), preporučuje moskovski ASD ("Areal Medical" zajedno s "NEC Agrovetzashchita") i piše da:
Izvor: http://www.vetmag.ru/233/


Nažalost, neznatno smanjenje interesa za lijek posljednjih godina objašnjava se činjenicom da je njegova kvaliteta ponekad ostavila mnogo toga za poželjeti! To je zbog kršenja proizvodne tehnologije ASD, upotrebe nekvalitetnih sirovina. Stoga je postojala potreba za razvijanjem novih tehničkih uvjeta, uzimajući u obzir suvremene potrebe znanosti i prakse. Trebala nam je stroža kontrola kvalitete lijeka i sirovina za njegovu proizvodnju.
. tvrtka "Areal Medical" uspostavila je industrijsku proizvodnju lijeka na modernoj opremi proizvedenoj prema posebnom projektu. Proizvodnjom se koriste samo visokokvalitetne sirovine životinjskog podrijetla, zbog kojih pripravak sadrži veći postotak aktivnih sastojaka. Visok stupanj pročišćavanja osigurava odsutnost balastnih toksičnih tvari i poboljšana organoleptička svojstva.

Kao što sam već rekao, donedavno je biofabrika Armavir bila jedini proizvođač lijeka ASD. Međutim, iz godine u godinu, kvaliteta proizvedenog lijeka kontinuirano opada. Bilo je brojnih pritužbi na kvalitetu lijeka. Najvjerojatnije, to je zbog kršenja proizvodne tehnologije i uporabe jeftinih, nekvalitetnih sirovina. Tehnički uvjeti i metode kontrole kvalitete su zastarjeli. Pored toga, čvrsto se nisam složio s činjenicom da biofabrika Armavir koristi bjelančevine iz žitarica i graha iz biljaka dobivenih za proizvodnju ASD-a. Ovo nije ASD, već mješavina tekućine ASD i Mitroshin, dobivene toplinskom obradom mesa i koštanog brašna i žitarica. S tim u svezi, postojala je potreba da se stvori lijek ASD koji udovoljava zahtjevima koje mu je jednom, moj otac, jednom predstavio.

2012-11-16 07:28# 4
Korisnički izbornik Hermes (Veterinar)
Pogledaj profil
Nađi više postova od Germes (veterinar)
Sljedeći korisnik rekao je Hermes (veterinar) hvala za ovaj koristan post:

Ispitivanje pripravaka ASD-2 proizvedenih u različitim biofabrikama

Donosimo vašu prosudbu rezultate našeg eksperimenta za testiranje ASD-2, proizvedenog u različitim tvornicama. Želimo unaprijed upozoriti da su rezultati impresivni i naterati vas da razmišljate o sljedećem ?? ZAŠTO??

Kao što smo se već dogovorili, naš cilj nije oglašavanje, a ne anti-oglašavanje. Naš je cilj razumjeti? ZAŠTO? to se događa i gdje je pravi lijek ASD-2. Moramo znati kojim lijekom se liječe životinje i ljudi, ako se proizvodi u različitim tvornicama, a proizvođači se međusobno kritiziraju. Riječ "kritizirati" u ovom je slučaju najmasovnija. Dakle, krenimo!

Čitav tijek eksperimenta detaljno je prikazan na fotografijama. Gledajte, mislite i razmislite s nama.

Radi čistoće eksperimenta, kupili smo tri svježe boce ASD - 2 u proizvodnji u Moskvi, Armaviru i Kijevu. Sterilnim štrcaljkama za jednokratnu upotrebu odabrali smo pripravke iz svake bočice zasebnom štrcaljkom i napunili ih tri sterilne epruvete (vidi FOTO 1.1 i 1.2)..

Konkretno smo promijenili mjesto boca tako da nitko ne bi pogodio kojim redoslijedom i iz koje boce uzimamo drogu (FOTO 1.3). Zatim smo numerirali špriceve (FOTO 1.5), napunili smo epruvete s brojevima (FOTO 1.4).

Obratite pažnju na tri cijevi s različitim ASD-ovima. Lijek treba biti potpuno isti, ali već se vidi da se sva tri lijeka razlikuju po boji (FOTO 1.7). U epruveti broj 1 boja tvari je tamna, a u epruveti br. 2 gotovo prozirna. Najljepše, koje ima "prozirnost laka", nalazi se u epruveti broj 3 (FOTO 1.8). Naravno, ne možemo vam reći miris svakog lijeka, ali vjerujte nam, oni su po tom pitanju potpuno različiti. Posebno se razlikuje po mirisu ASD-a u epruveti br. 2.

Dugo smo tražili tvar koja bi mogla odgovarati sastavu ASD-a, ovisno o proizvođaču, a to znači i na njegovoj kvaliteti. Uz velike poteškoće uspjeli smo. Mi nismo samo pronašli takvu tvar, već smo odabrali i njene analoge, zahvaljujući kojima smo uspjeli dobiti tri ispitna rješenja: CA-18 br. 1, CA-18 br. 2, CA-18 br. 3, čija se osjetljivost povećava prema njihovom broju. Najslabija osjetljivost je za SA-18 br. 1, a najviša za SA-18 br. 3.

Za vašu informaciju, tvari uključene u ispitne otopine naširoko se koriste u medicinskoj praksi eksterno, oralno, intramuskularno, pa čak i...... intravenski. Lijekovi, kao što ste već shvatili, apsolutno su netoksični i treba ih pomiješati u idealnom obliku s ASD-om, jer su hidrofilni i sadrže veliki postotak vode. Nismo mogli pretpostaviti da ćemo nakon dugog traženja testnih rješenja izaći s tvarima s kojima se stalno susrećemo u medicinskom radu.

Vratimo se našem eksperimentu.

Tri epruvete ASD spremne su za eksperiment. U prvoj fazi radimo s ispitnom otopinom CA-18 br. 1, najslabijom osjetljivošću. Naizmjenično ga ubrizgavajte u svaku epruvetu s štrcaljkom.

Kada je ispitna otopina unesena u epruvetu broj 1 (FOTO 1.9), boja ASD se nije promijenila. Nije primijećena nikakva reakcija.

Uvođenjem ispitne otopine br. 1 u epruvetu br. 2, odmah su započele značajne promjene (FOTO 1.10 i 1.13). U izgledu, ASD je postao zamućen, poput jako razrijeđenog mlijeka. Miris mu se drastično promijenio..

Kada je ispitna otopina br. 1 unesena u epruvetu br. 3, nisu primijećene nikakve promjene (FOTO 1.11). Takve različite reakcije koje se događaju u tri epruvete trebale bi sugerirati razliku u sastavu ASD-a koji se nalazi u epruveti 2 u usporedbi s testosteronom u epruvetama 1 i 3 (FOTO 1.12).

Nastavljamo eksperiment dalje.

Za testiranje uzmite otopinu CA-18 br. 2, srednje osjetljivosti. Uvodemo tri ASD-2 različitih proizvođača u nove numerirane cijevi (FOTO 1.14).

U epruvetu broj 1 unosimo ispitnu otopinu br. 2. Istodobno, postoji snažna zamućenost lijeka ASD koji se nalazi tamo (FOTO 1.15).

Uvođenje ispitne otopine br. 2 u epruvetu s ASD br. 2. Jako je mutna, do apsolutno bijele, mliječne boje (FOTO 1.16).

Održavanje ispitne otopine CA-18 br. 2 u epruveti br. 3. Postoji blaga zamućenost, smeđa otopina (FOTO 1.17).

FOTO 1.18 prikazuje kontrolne epruvete u koje nisu uvedene otopine za usporedbu s ispitivanim lijekovima.

Zatim idemo na najzanimljiviju fazu eksperimenata - ispitivanje najosjetljivije tvari - SA-18 No. 3.

U sljedeće tri sterilne cijevi prikupljen je ASD različitih proizvođača (FOTO 1.19).

Unošenje snažne ispitne otopine br. 3 u epruvetu br. 1. Primjećuje se snažna reakcija s nastankom smeđe tvari (FOTO 1.20).

Unošenje ispitne otopine br. 3 u epruvetu br. 2. Primjećuje se vrlo jaka reakcija s nastankom apsolutno bijele, kisele mase (FOTO 1.21).

Održavanje ispitne otopine br. 3 u epruveti s ASD br. 3. Do pojave smeđe reakcije dolazi s stvaranjem smeđe skute (FOTO 1.22).

Za usporedbu, predlažemo da pogledate FOTO 1.23, koji prikazuje epruvete s reakcijom na ispitnu otopinu i kontrolne epruvete s ASD-om različitih proizvođača..

Zanimljivo je promatrati nastavak reakcije u epruvetama s ispitnom otopinom br. 3 nakon dva sata (FOTO 1.24). Jasno je razdvajanje sadržaja u frakcije samo u epruveti br. 1.

Međutim, nakon 12 sati, sve tri epruvete razdvajaju se na frakcije (FOTO 1.25). Promatramo kako se masa skute skuplja preko sadržaja epruveta. Najvjerojatnije, tamo su se sakupile hidrofobne tvari koje sadrže nečistoće ulja..

Sadržaj epruveta svaki drugi dan (FOTO 1.26). Jasnije frakcioniranje i uspon hidrofobnih tvari.

Nakon dva dana, slika ukazuje na nastavak postupka frakcije (FOTO 1.27).

Trećeg dana postupak je konačno završen (FOTO 1.28). U sve tri epruvete primjećuje se prisutnost skute mase različitih boja.

Epruveta broj 1 je zanimljiva. Tamo se skučeni sadržaj, koji se postupno zgušnjava, počeo spuštati na dno, dok je u epruvetama br. 2 i br. 3, nakupljanje labave mase bilo samo na površini.

Napravili smo nekoliko aktivnih mućkanja svake epruvete, ali masa skute nije se otopila, već se, postupno nakupljajući, podigla iznad otopine. Za razliku od ostalih, cijev broj 2 karakterizira vrlo izražajna bijela boja mase skute.

Nekoliko dana kasnije u epruvetama s testiranim lijekovima primijetili smo zanimljiv fenomen. U epruveti br. 1, ranije izvaljena sušena tvar potonula je na dno (vidi fotografije 1.29 i 1.30). Ali u epruvetama br. 2 i 3, hidrofobne akumulacije i dalje su bile na površini. Prilikom promatranja uzoraka za koje je ispitivana otopina br. 2 korištena kao tvar koja se razvijala, u sve tri epruvete uočili smo stvaranje uljne mrlje debljine oko 2 mm, što ukazuje na loše čišćenje proizvoda od proizvođača (Slika 1.31). Prisutnost hidrofobnih tvari u preparatima ASD-2 raznih proizvođača ukazuje i na pojavu kapi masti u uzorcima nakon interakcije s ispitnom otopinom (Slika 1.40).

Zašto nam je taj eksperiment bio zanimljiv?.

Prije svega, uvjerili smo se da su, prema sastavu, svi ispitivani lijekovi ASD-a nešto različiti jedan od drugog, posebno onaj koji se nalazio u epruveti broj 2. Došli smo i do zaključka da svi pripravci ASD-2 sadrže dovoljno veliku količinu hidrofobnih tvari, a ovo, čini se, ukazuje na ne baš dobro čišćenje.

Nastavit ćemo kemijske eksperimente i nadamo se da ćete imati nekoliko nagađanja, savjeta, rješenja koja će nam omogućiti da nastavimo zajedničko istraživanje kako bismo pronašli najbolji ASD-2 za liječenje životinja i ljudi.

Asd 2 frakcije za pregled raka

Besplatno savjetovanje VKontakte. Kliknite na link!

Faction ASD 2 stvarne kritike sakupljene s društvene mreže. LMO!

Faction asd 2 recenzije

Što se tiče raka - kemoterapije i terapije zračenjem - što se danas liječi, naravno, puno bolje „govno“? Ali to su jedine trenutno priznate metode. Svi razumiju da je to u biti barbarstvo, ali nema druge, nije pronađena nijedna alternativa. Ako ASD nekako pomogne barem malo, može odgoditi ovu kemiju, zbog koje majka povraća toliko loše, ispada kosa, apatija - ne želite ništa raditi (ovo je samo vanjsko, a da ne spominjemo posljedice), tada nema što razgovarati o sranju ili Ne. Ako je placebo također nadoknađen. Čak i ako nema koristi, ima smisla, jer on barem daje nadu tim ljudima.

Igor također nije vjerovao i koliko ih je ovdje sarkastično))) pišu gluposti o činjenici da ne pomaže ljudima koji čak nisu vidjeli ASD u njihovim očima))) a da ne spominjem da su pokušali. ASD nikada ne treba uzimati s alkoholom, a to je za mnoge veliki minus, pa je lakše nastaviti tući i sarkastično reći da ASD ne pomaže))) Vodka i pivo pomažu)))

Recenzije primjene ASD frakcije 2

Lijek ASD frakcije 2 pomaže u izliječenju mnogih bolesti. Eliksir života Alekseja Dorogova.

Manka, kapi zaista pomažu.Mojoj majci je trebalo 2 godine. ali budući da ne ublažava bol, prestala ga je uzimati. Nakon 4 mjeseca, otišla je ((ASD zaustavlja razvoj stanica raka, ali ih ne uništava.

asd 2 recenzije aplikacija

Eugene, ASD kapi službeno su povezane s dodacima prehrani. Pakiranje kaže tako. Dakle: nije potrebna konzultacija liječnika. Drugo je pitanje to, oooo-vrlo malo naših liječnika, liječnika u kući i kako oni osakaćuju bilo što loše i nisu ni sanjali. Pogotovo u Rusiji - da izrežete sve što je moguće, ali kako osoba više neće živjeti, glavno je ukloniti odgovornost da nije umrla pod vašim nadzorom, a onda barem trava ne raste. IMHO!

ASD nije potvrđena niti jednom ozbiljnom studijom. Barem ih još uvijek nisu mogli vidjeti, bit ću vam vrlo zahvalan ako date savjet. I ako je tako, onda je u skladu s načelima medicine utemeljene na dokazima, ASD samo smrdljiva tekućina

Udarac, to je to, čvrsti profesori i akademici... većina još uvijek nema ni najmanje kliničko iskustvo, mnogi još nisu ni dobili diplome, ali samopstvena ambicija i militantni dogmatizam su iznad krova...;))

Dragi genije. ASD je Zbilja djelujući lijek. Dokazano praksom., i ne daj Bože da se vi i vaši pacijenti nikada ne morate osobno suočiti sa situacijom kada je službena medicina potpuno nemoćna i samo "neslužbeni" stvarno štedi.

asd 2 pregleda o liječenju

Lyudmila, napisali ste - osnovni uzrok bolesti misli. Ponudio sam vam mogućnost prikladne misli) za uzimanje lijeka, to je sve.

// Što se tiče ASD-a - najzanimljivije je zašto je Dorogova puna, osobno sam već smršala 2,5 kg, iako ne pijem puno. Budući da nedavno pijem i nemam ultrazvuk za samostalno snimanje zraka, ali prema svojim osjećajima neću slikati sitnice, ali čini mi se da pomažu.

O "uzgojenom" - ovo je potpuno sranje. Postoje lijekovi koji koštaju oko 2 tisuće, s hrpom patenata, promovirani, s savjetnicima na liniji i besplatnom dostavom. I iz nekog razloga ljudi pišu o ovoj drogi. Tko treba uzgajati za 150 rubalja?

asd 2 recenzije

Pažljivo pogledajte ASD -2, ima pozitivan učinak na živčani sustav, što je vrlo važno u liječenju raka

Poznato s dvije osobe koje su liječile rak ASD-om

Victoria, da znam. Pio sam od čira. Nema više čira))) a sada pijem da to spriječim, let je prekrasan))) ali ASD 3 je još uvijek smrdljiv, može izliječiti njihove vruće glave))))

ljudi, postoji tako nešto što je ASD 2 i 3 vrlo smrdljivo smeće. U veterinarskoj ljekarni košta 150 p. Ako iz šprice izlijevate nečiju nit, onda se sva odjeća može izbaciti. Uslijedit će smrdljiv marš)))))

Ja stalno koristim ASD-2) liječi sve doslovno. Naprezanje mišića napokon je izliječeno samo na njemu

Ovo je stvarno jako dobra stvar. Radim u ljekarni, sama izrađujem masti, što uključuje frakciju ASD. Ali da biste ga kupili, ljude šaljemo na tržište, ne možete ga kupiti bilo gdje drugo. Njezin je miris užasno gadan, nećete zaboraviti, morate raditi u maskama. Nakon primjene, ljudi primijete da puno pomaže.

Ne mogu reći da sam osoba koja dobro poznaje, iskustvo upotrebe je premalo. Ali ako jest, uvijek je spreman za dijeljenje. Po mom mišljenju, ASD nije lijek (ovo je napomena na početku članka) i ne može zamijeniti lijekove. To je imunostimulans.

Saznajte više o antiparazitskom programu. Uklanjanje helminti i druge nepoštenosti. Također, u kontaktu je i lijek ASD, koji kažu da pomaže.

Asd frakcija 2 pomoći će djevojčici od tuberkuloze, a tuberkuloza se liječila tim lijekom još za vrijeme rata. Ovaj lijek koristi se za liječenje početne faze raka. Mnogi od njihovih poznanika oporavljali su se od raznih bolesti. Vrlo dobar lijek. Pročitajte recenzije ako mi ne vjerujete.

Moja majka je imala rak, izlečena je! U početku je radila kemiju, zatim operaciju.. i trenutno se i moj djed razbolio, ali očito se neće moći oporaviti. ako imate nekoga s rakom, savjetujem vam da pijete lijek "ASD frakcija 2" za prevenciju, nije skupo, bezopasno i mnogi vjeruju (ai ja sam) u njegovu učinkovitost! Možete google o njemu

Ako preživite miris lijeka ASD 3f, tada će to pomoći. Razmažite 21 dan na oštećenu kožu. Pomaže ne samo od akni, već i od čira, psorijaze. Pročitajte online recenzije. Ali miris je nestvaran.

Pročitajte o ASD 2 Dorogova. Vidio sam ljude koji su pomogli.

Znao sam za dva ASD koja su odlučila vjerovati u ovaj zastrašujući mirisni lijek i neozbiljno poduzimati tradicionalno liječenje. Žene su umrle.

U članku se kaže da se vodikov peroksid koristi ne samo u Rusiji i u zemljama ZND-a. U kojoj se klinici hidrogen peroksid ubrizgava u naš tumor, umjesto da se izrezuje? Iako, ako on više nije operiran pacijent, oni tamo uzimaju i piju: krizostom, sve vrste drugih infuzija i možda ih zbog eksperimenta ubrizgavaju u tumor. Ali mislim da je kod kuće.

O kakvim glupostima pričaš? Kakva vraga leševi? Tko je ubijen zbog konkurencije. Ne budite glupe, djevojke, čitajte pouzdane izvore.

Što se tiče frakcije 2-ASD, ovo je zaista lijek, to je poznato već 100.500 godina.

Irina, ovaj lijek - ASD, frakcija - 2, prodaje se u veterinarskim klinikama i veterinarskim ljekarnama. Sam ga pijem nekoliko godina. Onkološka bolest. Kupio sam ga nedavno u Permu, košta 250 rubalja. Uzimam 5 dana u 2 ml, isperem jakim čajem, zatim oko sat vremena da ne jedem. Dva dana pa opet pet dana pijemo. Dakle tri tjedna, zatim dva tjedna - pauza. I nastavite. Općenito, sve je dobro oslikano u časopisima „Zdravo“. Pogledajte stara izdanja. Odmah se ne sjećam godine.

rak smo imali isto s Chernysh-om, koji je bio u našoj prekomjernoj ekspoziciji. Samo potporna terapija, pokušali smo sve tada, a ASD nije pomogao, i Vitebsko, i narodni lijekovi. Vlasnikova mačka odlučit će što učiniti

ASD-2. mišljenje. recenzije

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Jer Niste ulogirani. Ući.

Jer tema je arhivska.

Molim vas da mi odgovorite i o prekomjernoj težini. Možete privatno, možete ovdje. zahvaliti.

A moja svekrva nakon onkološke operacije uzme ovaj bajaku. :-) Pomaže ili ne - teško je reći.

Tajne veterinarskog lijeka ASD Frakcija 2

Mnogi liječnici u dvadesetom stoljeću počeli su govoriti o ovom lijeku kada su ga koristili u onkologiji. Štoviše, lijek je pomogao i benignim i zloćudnim novotvorinama. Trenutno ne postoje točne studije ovog lijeka na području raka, ali postoji puno recenzija i na Internetu i među onkolozima.

sorti

2012-11-16 07:43:00# 5
Vrsta lijekaOpis
ASD 2Najčešće se koristi za vanjsku upotrebu. Vrlo dobro za melanom i druge zloćudne novotvorine na koži..
ASD 3Prilično je toksičan i koristi se u malim dozama. Poboljšava imunološki sustav u malim dozama, povećava broj fagocita, makrofaga itd..

Češće se koristi u posljednjim fazama, kad nema što izgubiti. Najvažnije je ne napustiti glavnu terapiju za održavanje: kemoterapiju i radioterapiju.

Opis

Sam lijek je u slobodnoj prodaji u bilo kojoj veterinarskoj ljekarni. Izumio A.V. Ceste u sovjetsko vrijeme. Ima vrlo specifičan, gadan miris. Napravljen od mesnog i koštanog brašna. Nije lijek i često se koristi za povećanje rasta goveda.

Podnošljivost samog lijeka može biti različita, pa je ovdje potrebno pojedinačno odabrati doziranje. Pri visokoj temperaturi koštana i mesna masa se razgrađuje i oslobađa glavne tvari ovog lijeka.

Nije bilo znanstvenih testova i lijek nije lijek. U sovjetska vremena ovaj lijek je bio klasificiran. Često se koristi u kombinaciji s kemoterapijom kako bi se poboljšao učinak glavnog liječenja. ASD 2, za razliku od ASD 3, ima manje toksičnosti, zbog čega je siguran za ljude.

sadrži:

  • Mješavina organskih tvari.
  • amini.
  • Amonijeve soli.
  • Koštani obrok do 15%.
  • lipidi.
  • amidi.
  • Ciklički ugljikovodik.
  • Ciklički ugljikohidrat.
  • Protein.
  • Karboksilna kiselina.
  • Kolin eter karbonat.
  • Aminokiseline.
  • Amonijeva sol.
  • Anorganski dušični spoj.

Pozitivni učinci

  1. Eliminacija parazita.
  2. Brza regeneracija tkiva.
  3. Povećani apetit,
  4. Normalizacija probave i cijelog probavnog trakta.
  5. Smanjuje kiselost u želucu i normalizira probavu proteina.
  6. Antiseptičko i antibakterijsko svojstvo.
  7. ASD frakcija 2 zaista je aplikacija za onkologiju. Učinak na tumore ovisne o hormonima: rak prostate, tumor jajnika, sarkom dojke.
  8. Utječe na neoplazme u živčanom tkivu.
  9. Povećava alkalnu ravnotežu, gdje je teško razvijati i rasti tumore. To smanjuje rizik od metastaza..
  10. Sadržavaju metastaze kod raka pluća, bubrega, jetre, karcinoma testisa, mozga, želuca, rektuma, gušterače, kostiju itd..

BILJEŠKA! U svjetskoj praksi nema niti jednog spomena ovog lijeka. I mnogi liječnici ga ne mogu savjetovati, jer njegovo djelovanje još nije znanstveno objašnjeno i dokazano. Obično se propisuje za onkologiju samo u najnevjerovatnijem slučaju..

Glavna snaga lijeka je, naravno, povećanje imunološkog sustava tijela. Sam jaki imunitet počinje se boriti protiv karcinoma raka i uništava ga. Plus - vrlo je korisna za kemoterapiju jer nakon nje opada broj leukocita i imunitet je ozbiljno oslabljen.

Pa, najvažnija akcija je stvaranje nepovoljnog okruženja za tumor. Rak se može dobro razviti samo u kiselom okruženju, zbog čega mnogi liječnici i dalje pokušavaju liječiti rak soda ili drugim alkalnim lijekovima. Onkološka ASD pomaže smanjiti kiselo okruženje i učiniti ga alkalnim.

Liječenje drugih bolesti

  • Kašalj, SARS, tonzilitis i druge prehlade.
  • Drozd.
  • miom
  • Čir.
  • Trihomonijaza.
  • Impotencija.
  • Astma.
  • Zubobolja.
  • Cistitis.
  • Fibrom.

Način uzimanja lijeka

Postoje dvije vrste terapije ovim lijekom. Prvi uključuje unutarnju upotrebu lijeka razrijeđenog u prokuhanoj vodi. Drugi način je napraviti razne losione na zahvaćenim dijelovima kože ili napraviti klistire.

Shema broj 1

Pomaže kod raka želuca i probavnog trakta.

  1. Svaka 4 sata svakog dana u isto vrijeme uzimamo drogu.
  2. Na primjer: u 8:00, 12:00, 16:00, 22:00.
  3. 5 kapi se razrijedi u 100 ml vode. Zakuhajte nos i pijte. Ako ima okus ili miris, pijte s vodom.
  4. U prvih pet dana pijemo 5 kapi, zatim u narednih 5 dana 10 i tako dalje dok ne dođemo do 50 kapi. Zatim radimo pauzu od 15 dana i nastavljamo s novom, ali već s 50 kapi.

Shema broj 2

  1. U čašu ulijte 150 ml vode.
  2. Dodajte 3 ml lijeka..
  3. Pijemo 30 minuta prije jela 1 put dnevno. Dnevno povećajte dozu za 3 kapi. Tečaj je 4 tjedna, a zatim tjedan pauze. Ali sada počinjemo ne s 3, nego s 5 kapi.

Klistir

Pomaže kod raka crijeva, karcinoma prostate, grlića maternice.

  1. Razrijedite 15 kapi u 30 ml vode.
  2. Pozovite klistir. Nanesite 1-2 puta dnevno tjedan dana. Zatim odmaramo 3 dana itd..

Shema V.I. Trubnikova

Dobdoza
1-5 godina0,5 ml razrijeđeno u 50 ml vode.
5-15 godina0,7 ml pomiješati sa 70 ml vode.
15-20 godina1 ml na 100 ml vode.
Nakon 202-5 ml na 150 ml vode.

Morate piti jednom dnevno pola sata prije obroka. Može se uzimati i ujutro i navečer.

Za povećanje imuniteta

Ovaj lijek gotovo da nema nuspojava i mogu ga koristiti čak i obični ljudi za povećanje imuniteta.

  1. 15 kapi se otopi u 300 ml vode.
  2. Pijemo 1 put dnevno pola sata prije jela. 5 dana, zatim 3 dana pauze. Tečaj je 3 mjeseca, zatim pauza je 2 mjeseca.

Melanom, karcinom dojke.

  1. Uzmite pamučni jastučić ili gazu.
  2. Kapnite 40 kapi i pritisnite na bolno mjesto.
  3. 2-3 puta dnevno losion 15-20 minuta.

BILJEŠKA! Sve recepte izvodite samo uz dozvolu onkologa. Pratite doziranje i ni u kojem slučaju ga ne prekoračite. Ako vam se razboli ili imate bilo kakav loš osjećaj, mučninu, osip, odmah prestanite uzimati lijek.

preporuke

  1. Možete ga piti ne samo vodom, već i toplim mlijekom.
  2. Lijek treba čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Ne čuvajte ga u hladnjaku.
  3. Zabranjeno je piti alkohol.
  4. Pokušajte jesti više biljne hrane: zelje, povrće, voće, bobice, orasi itd..
  5. Za bolesnike s rakom strogo je zabranjeno uzimati ovaj lijek bez znanja i dopuštenja vašeg liječnika onkologa. Samo nakon savjetovanja i dopuštenja, možete ga uzeti.

Prihvatili ili ne?

Najvažnije je prije upotrebe posavjetovati se s liječnikom. Za bolesnike s rakom to je posebno važno jer samo on zna kakvo je liječenje i što je bolje koristiti za vas. Ako vam je rečeno da ne treba, ne trebate biti proizvoljni i idite kupiti ASD.

Mnogi liječnici i znanstvenici su protiv ovog lijeka, iako postoji mnogo pozitivnih recenzija koje pacijenti s karcinomom 3. i 4. razreda ostavljaju na Internetu. Naravno, postoje i negativni pregledi kada su se pacijenti žalili da uopće nema učinka i da se pogoršavaju.

Hoće li ili ne uzimati lijek, pacijent sam odlučuje i lijek kupuje na vlastiti rizik. Naravno, neće biti ozbiljnih nuspojava, ali rezultat jednostavno nećete dobiti. Još nije dokazano da je ASD F2 lijek za rak.

Liječenje frakcijama (ASD-2 i ASD-3)

Pozdrav svima!
Nedavno sam saznao za Frakciju (ASD-2 i ASD-3) - o njenim divnim svojstvima. Neki plusevi, osim mirisa * magic *. to je nešto) dobro, alkohol je prirodno kontraindiciran, a uzimati ga dugo nije lako. (Neću puno pisati, o tome možete čitati na Internetu) Je li netko upoznat s ovim lijekom? Zanimljive recenzije. S obzirom na temu, prijestupnike ne bi bilo loše kazniti na ovaj način) ugodno i korisno kombiniranje - i kazne i koristi!

2012-04-08 u 22:18

Prije oko 15 godina došlo je do navale ovog lijeka, a vanjska i unutarnja frakcija prodane su u ljekarni. Nekoliko ljudi ga je liječilo pred mojim očima. Nažalost, čudotvornost se pokazala kao mit. Učinak je bio samo u liječenju kožnih bolesti. Dvoje ljudi koji su se borili s rakom umro je., tijek bolesti bio je prema klasičnoj verziji. Na početku bolesti postojao je samo blagi tonski učinak. Vjerovatno sam vas razočarala, gospođo Olga, ali činjenica ostaje.

2012-04-09 u 05:23

Neću reći ništa o ASD-3, ali ASD-2 puno pomaže. O raku ne pretpostavljam ništa reći, ali što se tiče nekih bolesti, to pomaže. Čovjek na kojem sam vidio djelovanje preperata, moj otac. Operacija koju je trebao obaviti više nije bila potrebna. Ovaj pripravak ima dva minusa, grozan miris (i mora se čuvati u hladnjaku) i dugi prijem.

2012-04-09 u 07:58

hvala na odgovorima.
što se tiče ASD-2, imam prijatelje koji su se doslovno digli na noge jer to nije bila uspješna operacija, a posljedice nisu bile u redu i osoba sada trči u svojoj punoljetnoj dobi i nema niti jednog takvog primjera. Što se tiče kobnih ishoda, prvo se treba savjetovati s dobro upućenim ljudima na Internetu, nije sve utvrđeno kako to ispravno shvatiti za određene bolesti, ovdje je opasnost za sve individualna, a ne činjenica da se to dogodilo iz frakcije! Prodaje se veterinarskim klinikama i nije jako skupo. Andrey, nisi me razočarao. Ne volim to prihvatiti, zanimljivo je samo mišljenje onih koji su naišli. Pa, i što je s tom temom, kad je pogrešno, čak i svakodnevno prisustvo Gospodarice frakcije ili Gospoda i shvaćanja kakav je miris, a nije loša kazna)

2012-04-09 u 11:55

Pročitao sam opis lijeka. Nešto što me super podsjeća. Kakav je njegov miris?

2012-04-09 u 12:38

uljna tekućina s gustim, teškim mirisom nalik mješavini ugljena + kanalizacije + kanta za smeće. nešto kao ovo. teško je opisati (koštani obrok i žabe.. sastav tada)). Najvažnije je NE otvoriti bocu) samo probušite gumenom čepom iglu i stavite je u štrcaljku, koju potom izvadite iz igle, ocijedite koliko je potrebno i ispustite preostali ostatak (ne uklanjajte iglu), sve spremite u staklenku i prekrijte folijom ili poklopcem, pa u vrećicu i u hladnjak! uzimajte strogo na prazan želudac i 1 sat prije obroka, a ne u svom čistom obliku (sve ćete sagorjeti), već s prokuhanom hladnom vodom (aroma se pojačava u toploj))) i. NEMOJTE mirisati ono što pijete! Zapravo, nije sve tako zastrašujuće i gadno, naviknete se na sve ako želite živjeti i biti zdravi i, što je najvažnije, vjere i stjecanja moralne snage i strpljenja! Dobro je ako u blizini postoji neko jaka osoba koja me može podržati, a ako ne, moram se pozitivno postaviti! Ustanite s koljena i gurajte se poput tenka, ne osvrćući se na probleme na bolje! Što se tiče doziranja i tečaja, sve se piše pojedinačno jednostavno općenito, a opet, počnite s malim i povećanjem, a zatim obrnuto, i ne možete piti alkohol! Koliko puta na dan i koliko kapi i tako dalje, onaj tko to razumije već kaže, nema samoliječenja sam po sebi!

2012-04-09 u 14:12

Pojasnit ću da oboljeli od raka nisu umrli od lijeka, već od bolesti. Samo sam želio reći da nije pomogao.

2012-04-09 u 15:30

vjerojatno je i sve počelo (. Imala sam poznanstva - jedna je žena patila od kemije oko 50 godina, preživjela je i izgleda mladoliko u 63. godini, unatoč prošlosti. Trpjela je do 30. godine, a onda se sve vratilo u normalu i čak je rodila dijete, a potom o Kylie Svi smo čuli iste lamprey i druge zvijezde. Sve je individualno i, nažalost, nismo u bajci i ne postoji čarobni štapić koji bi sve brzo mogao popraviti ((sve moramo brzo riješiti, a ne povlačiti. Frakcija je jedna od mogućnosti za spas, ako ne i sasvim) kasno. Ne govorimo o tužnim stvarima. moramo vjerovati u najbolje-)

2012-04-09 u 20:25

Da, ako se bolest iznenada dogodila, trebate se boriti do kraja, koristiti sve značajke, posebno lijekove s pozitivnim iskustvom.

2012-04-10 u 02:07

Da, ali jedan je lijek ponekad malo važan, vjera u sebe i u Boga i postavljanje pozitivnosti, što je važno. Bilo je mnogo slučajeva kada su se obavljali eksperimenti, neki su pacijenti davali lijekove, a drugi su sugerirali da i oni imaju lijek, ali bilo je obične vode))) a oni koji su vodu brže oporavljali)) ovdje je to snaga misli. ali sami po sebi postoje slučajevi kada samohipnoza nije dovoljna, morate kombinirati oba lijeka i sigurnost da možete proći kroz poteškoće, ustati na noge i zaboraviti sve to kao noćna mora i nastaviti živjeti i uživati ​​s pozitivnim-)!

2012-04-11 u 23:45

Ne daj Bože, bilo tko u tvom životu razmišlja o prikladnosti ovog lijeka! Kad udari katastrofa, ljudi se žuriju u krajnost. Ovaj lijek namijenjen je liječenju životinja. I neće svaki liječnik preuzeti odgovornost da ga propiše osobi. I svi koji su ga morali gledati iz krajnje točke neće moći podijeliti vaše oduševljenje u raspravi o pitanju koje ste postavili, madame Olga. Možete pronaći i mnoge druge načine zabave s robovima..

2012-04-12 u 04:30

Gospođo TALI, hvala vam na mišljenju na ovu temu. Ne agitiram nikoga već sam samo pitao o ovom lijeku! Znam da je u početku bila namijenjena samo životinjama, ali onda je počela pomagati ljudima (nakon pokusa i uvjerenja da neće biti štete) i takvih prijatelja, kojima je frakcija pomogla i značajno. Mnogi se lijekovi u početku ne testiraju na ljudima. Svaka osoba odlučuje kako živjeti i nositi se s poteškoćama. Ako bih uzeo tečaj liječenja ovim lijekom, mogao bih tvrditi 1000% kao i do sada samo informacije od onih koji su ga probali sami ili prijatelji. Što se tiče robova, tu je, naravno, puno načina) sama po sebi, nitko neće nasilno tretirati nikoga, ovo nije šala, ali njen je miris već vrlo zanimljiv) Kopro se odmara.

2012-04-12 u 14:01

Dobro doba dana. Podijelit ću vam tajnu - kako uzimati ovaj lijek tako da uopće nema mirisa. Ja sam osobno provjerio i izmislio. Tako. U ljekarni uzimamo paket kapsula Viardo-forte. Ovaj pripravak je obučen u meku, veliku želatinsku kapsulu. Uzmemo dvije šprice. Bolje od pet. Odvojimo obje igle iz štrcaljke, tako da se onda mirno i lako pričvršćuju i uklanjaju iz štrcaljke. Uzmemo jednu štrcaljku. Stavili smo iglu. Lijekom probušimo kapsulu s samog kraja i izvučemo ulje (možete ga piti - ovo je ulje pšeničnih klica). Zatim odvojite štrcaljku iz igle (kako ne biste dva puta probili kapsulu). Sada nam ne trebaju ove štrcaljke. Uzimamo još jedan. Stavimo iglu i sakupimo malu količinu ASD-a iz boce. U pravilu je 1 ml. - samo uzme toliko želatinske kapsule. Odvojite iglu. Oprez! ne pritiskajte štrcaljku! u protivnom će tekućina iscuriti. Sada pričvrstimo štrcaljku na iglu, čiji se vrh nalazi u kapsuli. I počinjemo uvoditi lijek. Nakon nekog vremena, to će postati teško učiniti. Budući da u kapsuli osim lijeka ima i zraka. Zatim - vrh igle dovedemo do kapka zraka - držeći kapsulu i ispružiti je - stvarajući vakuum. Kapsula će malo oklijevati. Kapsulu okrenemo prema dolje - lijek će otići do kraja šprice, a iz kapsule se podignuo zrak. I otpuštamo klip - lagano stišćući - lijek će lako ući u kapsulu. Ali nemojte ga pokušavati prelijevati - jer kad izvadite iglu - pretjerano napunjena tekućina, koja će se pod pritiskom raspršiti iz kapsule. Posljednja faza - uklanjanje igle iz kapsule treba se provesti pod mlazom hladne vode ispod slavine. Slučajno prskane kapi odmah su ušle u kanalizaciju. Također imamo pri ruci šalicu vode ili mlijeka. Tako da odmah nakon uklanjanja igle i ispiranja vodom, lijek oslobođen iz kapsule - pijte kapsulu. Budući da će ASD gotovo odmah otopiti želatinu. Ali imat ćete vremena za piće - bez mirisa. Zatim uzmemo šprice koje ostaju - stavimo ih na igle i zatvorimo ih kapicama od igala. I baci ga.

2016-09-13 u 20:23

Moja bliska prijateljica izliječila je plućnu tuberkulozu uz pomoć ASD-a. Vjerojatnije je da se najteža kemoterapija anti-TB antibioticima nije poboljšala šest mjeseci i odlučeno je da je prebaci na rezervnu terapiju, tj. Drugi red, oni su još teži i pogubniji za zdravlje, ali jedan Iskusni specijalista za tuberkuloze, kojeg sam i pronašao, rekao joj je da zasad odlazimo na iste antibiotike, ali povezivali smo ASD. Rekao je da kažu da ga ne mogu službeno propisati, lijek je veterinarski, ali dobili smo odlične rezultate. Kako je to pila u zasebnoj pjesmi, ona je prava heroina za dečke. Ne sjećam se što je SDA bilo 2 ili 3, ali on je strašno mirisao na dobar pad. Po mom mišljenju, ASD 2. Nakon 4 mjeseca na rendgenu pluća došlo je do strašne pozitivne dinamike, nakon 7 mjeseci bilo je zdravo, a zdravo je i danas. Pa što još pomaže.

2016-09-13 u 20:47

Marina, 38 godina
Moskva, Rusija, Marina, ali zar niste na ovaj način uzeli nelagodu ASD-a u želucu ili jednjaku, osobito uz dugotrajnu upotrebu? Budući da nerazrijeđeni ASD spaljuje sluznicu i trenutak kontakta lijeka sa sluznicom se ne može spriječiti, ispijanje puno vode može izgladiti, ali ne i zaštititi gastrointestinalni trakt od kontakta s nerazrijeđenim pripravkom. / ili jednjak. Kako si s ovim??

2016-09-13 u 20:57

ASD-2 se uzima s vodom ili čajem (ako su pacijenti vrlo osjetljivi!) I dozira se u fazama, kap po kap, i s manjom dozom, na prazan želudac) toleriramo okus! Nema ništa loše i nema nuspojava! Pomaže, ali neće svaki liječnik reći i / ili znati za njega! (

Miris je užasan. okus, tolerancija, glavna stvar je da se postavite za poboljšanje! Pio sam s vodom! Smiriti Potrebno je piti na loži ili u sanitariji))) miris je jak (I ODMAH (!) _ Bez alkohola, čak ni piva. Tečaj min 4 mjeseca!

2016-09-14 u 20:41

U stara sovjetska vremena radila je u ljekarni. rijetko je propisana mast s ASD-om. Kuhala sama i kolege. Miris je oštar u cijeloj ljekarni. Rekli su da to izvana dobro pomaže, ali nisam čuo recenzije. Ovu su frakciju tretirali kao nedodirljivu, jer su "upućeni" radnici rekli da je riječ o ekstraktu iz leševa (vjerojatno životinja), ali službeno se nije spominjalo sastav. :-)

2016-09-14 u 20:53

Frakcije ASD u početku su razvijene kao veterinarski lijek. U 60-70 godina prošlog stoljeća. Programer je umro, projekt nikad nije dovršen. Trenutno ovi lijekovi nisu službeno registrirani kao lijekovi, samo kao dodaci prehrani. I prodaju se u svim vrstama "Zdravstvenih staja". (nisu sve vrste)

2016-09-14 u 22:16

. ASD frakcija 2 K. etablirala se kao najučinkovitiji lijek za liječenje gastrointestinalne, plućne kože..
Postoji mnogo učinkovitiji i povoljniji alat! Da, i nije daleko od teme! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

2016-12-04 u 18:56

Ne rade svi proizvođači kako treba. Koji je proizvođač kupio? Puno lažiranja i pogrešaka na receptima.. nisu potrošači, ali iz nauke su mi u jednom trenutku rekli - ono što dobro rade u Armaviru je provjereno, ovo preporučujem... drugi su u dvojbi. Ne mogu to otvoreno izjaviti. Budući da je veterinarska medicina već u problemu. I ljudski liječnici ga ne mogu preporučiti, jer je lijek prebačen u područje veterine, iako je razvijen. Pa, imamo puno kroz J. U.. Sva sreća

2016-12-04 u 19:01

1943. laboratoriji nekoliko znanstvenih instituta SSSR-a dobili su tajnu vladinu naredbu za razvoj nove generacije medicine. Ovaj lijek je trebao zaštititi ljudske i životinjske organizme od zračenja, doprinijeti značajnom povećanju imuniteta, a u isto vrijeme biti jeftin i dostupan za masovnu proizvodnju. Mnoge se istraživačke skupine nisu uspjele nositi s tim zadatkom..

Tek je VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) 1947. godine mogao predstaviti razvijeni lijek koji zadovoljava sve zahtjeve. Laboratorij koji vodi talentirani eksperimentator, doktor znanosti A.V. Skupo, koristio sam nekonvencionalan pristup u svom radu. Kao sirovine korištene su žabe, a kao metoda obrade odabrana je toplinska sublimacija tkiva tekućom kondenzacijom. Tako pripremljena tekućina imala je antiseptička, zacjeljujuća i stimulativna svojstva. Lijek se zvao ASD, odnosno Dorogov antiseptički stimulator.

Ako je Dorogov izvorno koristio žabe kao početnu sirovinu, kasnije je počeo koristiti mesni i koštani obrok. To nije utjecalo na svojstva dobivenog pripravka, jer visoka temperatura tijekom toplinske sublimacije "briše" podatke o tome koji je oblik organizma odabran kao sirovinu. Prva dobivena frakcija bila je u osnovi voda i nije imala biološku vrijednost. Sljedeće frakcije, druga i treća, pokazale su se topivim u vodi, alkoholu i masti u tvarima jedinstvenim po svojim svojstvima. Naime, frakcija ASD 2 i ASD frakcija 3 dizajnirane su tako da utječu na ljude i životinje.

ASD frakcija 3 koristi se samo za vanjsku upotrebu. Eksperimenti su pokazali da ovaj lijek učinkovito uništava sve vrste gljivica, kožnih parazita i dezinficira rane. Osim toga, ASD 3, službeno korišten samo u veterini, pokazao je izvrsne rezultate u liječenju različitih kožnih patologija, poput akni, ekcema, dermatitisa, neurodermatitisa, trofičnih ulkusa. Štoviše, ASD-3 je učinkovito pomogao čak i kod psorijaze koja do tada nije popuštala liječenju. Pokusi s ljudskim liječenjem provedeni na dobrovoljcima.

ASD frakcija 2 razrijeđena je vodenom otopinom i korištena kao unutarnje i vanjsko terapijsko sredstvo. Pokusi na životinjama nadmašili su sva očekivanja - liječenje raznih bolesti bilo je vrlo učinkovito i nije imalo nuspojava. Najuspješniji rezultati postignuti su primjenom ASD-2 u kombinaciji s drugim lijekovima..

Provedeno je ogromno mnoštvo studija o uporabi ASD-2 za liječenje niza patologija organa i sustava. ASD-2 bio je izuzetno učinkovit za liječenje bronhijalne astme, protiv koje medicina još nije našla učinkovite lijekove. Uz pomoć volontera, proučavan je ASD frakcija 2, ljudska upotreba. Kao rezultat utjecaja lijeka na tijelo, funkcije endokrinog, imunološkog, živčanog i drugih sustava postale su normalne. Varikozne vene su izliječene, dugotrajna upotreba lijeka pridonijela je povećanju elastičnosti tkiva i kože, dala je učinak pomlađivanja tijela. Na području ginekologije, ASD-2 bio je najučinkovitiji u uspješnom liječenju klamidije, trihomonijaze, fibroida, fibroma, mastopatije, raka dojke i maternice.

Nakon opsežnih studija, lijek se uspješno koristio u bolnicama i klinikama gdje su se liječili stranački državnici. Dovoljno brzo, droga je počela steći popularnost kod široke mase ljudi - prvo u Moskvi, a potom u drugim gradovima. Dorogov A.V. primili su tisuće pisama zahvalnosti izliječenih pacijenata, koje je službena medicina prepoznala kao beznadežne. Trenutna situacija zahtijevala je priznavanje ASD-2 kao službenog lijeka namijenjenog liječenju ljudi. Do tada se ASD frakcija 2 etablirala kao najučinkovitiji lijek za liječenje gastrointestinalnih, plućnih, kožnih, onkoloških, ginekoloških i kardiovaskularnih bolesti. No, znanstveni medicinski radnici koji zauzimaju najviša mjesta u Ministarstvu zdravstva (kandidati znanosti, liječnici, akademici) bili su ljubomorni na činjenicu da takav djelotvoran višenamjenski lijek nisu izmislili liječnici, već veterinar.

Počeli su vršiti određeni pritisak na Dorogova, najprije nagovještavajući, a zatim „snažno savjetujući“ da promijeni naziv lijeka, uklonivši slovo „D“ iz kratice, a istovremeno je uključivao i niz visokih „svjetiljki“ medicine. Službenici iz znanosti željeli su ne samo dobiti dio autorskih prava za izum, već i saznati tajne pripreme lijeka. Dorogov je odbio, za što je i platio - tužiteljstvo okruga Ukhtomsky pokrenulo je protiv njega krivični postupak optuživši ga za komercijalnu upotrebu ASD-a. Provedena je istraga tijekom koje su pokušali pronaći ljude pogođene drogom. Ali ti su napori bili uzaludni - nije bilo žrtava. Štoviše, pokazalo se da je Dorogov osobnim novcem stvorio dva pogona za proizvodnju lijeka - za Institut za veterinarstvo i za kućnu upotrebu. Zahvaljujući drugoj instalaciji, razvoj i stvaranje ASD-ova odvijali su se što je prije moguće. Istragom je utvrđeno i da je znanstvenik izdao lijek i savjetovao ljude o njegovoj upotrebi besplatno. Zbog toga je slučaj zatvoren..

Dorogov je nastavio svoje istraživačke aktivnosti i otkrio još jedno područje za ASD frakciju 2, za ljudsku upotrebu. Preopterećenje živaca, poremećaji u radu endokrinog sustava kod mnogih muškaraca rezultiraju prostatitisom. Ako se ASD-2 koristi kao jedna od komponenti liječenja, izliječenje je brzo i učinkovito. Osim toga, lijek, uzet kao preventivna mjera, pomaže poboljšati metabolizam, očistiti tijelo od toksina, povećati vitalnost.

Najviši stranački čelnici dali su upute za proučavanje učinka droge na zatvorenike. ASD-2 primarno se koristio za liječenje i prevenciju tuberkuloze, koja je rasprostranjena u mjestima pritvora. Kao rezultat toga, bilo je moguće smanjiti smrtnost nekoliko puta. Korištenje ASD-a dovelo je do činjenice da su mnogi lijekovi postali neprijavljeni. Istodobno, vojni liječnici uspješno su testirali ASD, izliječivši mnoge ljude, uključujući i one visokog ranga, od ozbiljnih bolesti. Godine 1952., farmakološki odbor Ministarstva zdravlja SSSR-a upisao je ASD (frakcije 2 i 3) u referentni vodič za farmaceutske proizvode i odobrio uporabu lijeka. Kao rezultat toga, ASD je stekao ludu popularnost u Moskvi - ljudi su danima i noćima stajali u redovima u boci s tekućom frakcijom. Istovremeno, znanstvenici su nastavili temeljito istražiti ASD, proučavajući njegove fizikalno-kemijske karakteristike i svojstva, biološku aktivnost i farmakološku učinkovitost. Stalno poboljšavanje tehnologije proizvodnje lijeka.

Aleksej Vlasovič Dorogov rođen je 1909. godine u obitelji seljaka u selu Khmelinka, provincija Saratov. Budući znanstvenik je od djetinjstva pokazivao svoje izvanredne sposobnosti na području glazbe. Alexey je imao sjajan sluh, savršeno je pjevao, samostalno je naučio svirati harmoniku, gitaru i flautu. Ali izabrao je životno polje Dorogova u drugoj sferi. Njegova se majka bavila primaljama, liječenjem, kiropraktikom, liječila je zavjere. Možda je to na neki način odredilo Dorogov izbor njegove buduće profesije. Aleksej Vlasovič uspješno je diplomirao na Veterinarskom institutu, studirao na diplomskoj školi, a kasnije je pozvan da radi na Sveučilišnom institutu eksperimentalne veterinarske medicine. Do stvaranja ASD-a Dorogov je već imao solidno znanstveno iskustvo - 26 ozbiljnih znanstvenih radova, 5 dokazanih izuma. Stvaranje lijeka koji učinkovito može zaštititi ljudske i životinjske organizme od različitih sredstava masovnog uništavanja postalo je pitanje znanstvenika. A cilj mu je bio uspjeh! No, dužnosnici postavljaju jednu prepreku za drugom, sprječavajući široko širenje učinkovitog lijeka. Talentirani znanstvenik potrošio je puno energije i živaca na borbu protiv moćnih zavidnih ljudi. Godine 1954. Dorogov, koji je imao srčani udar, otpušten je s Instituta za veterinarstvo. Unatoč odlasku na visoke slučajeve, znanstvenik nikada nije vraćen u rad. Nije uzeto u obzir da je tvorac ASD-a za svoj izum dobio Državnu nagradu. Otprilike godinu dana nakon Dorogovog otpuštanja, njegov laboratorij je raspušten. Znanstvenik je umro u jesen 1957, prije nego što je navršio pedeset godina...

Moderna znanost ili "alkemija"?

Postoji gledište prema kojem je Dorogov, stvarajući ASD, postupio metodama srednjovjekovnih alkemičara. Možda se iz tog razloga ASD često naziva eliksirom. Kći istraživača, Olga Alekseevna, kandidatkinja medicinskih nauka, homeopatski liječnik i imunolog, ima utvrđeno stajalište o ovoj temi. Njegova se suština svodi na činjenicu da nema razloga optužiti znanstvenika za pseudoznanost metode: očito je Dorogov vjerovao da, baš kao što je ugljen sorbent, organski proizvodi raspadanja mogu poslužiti kao deaktivansi, odnosno sprečiti štetne učinke na tijelo. A ovaj pristup nema izravne veze s idejama srednjovjekovnih alkemičara.

Zašto ASD nije službeno priznat?

Na to pitanje još uvijek nema jasnog odgovora. Tijekom godina od izuma lijek bi mogao spasiti tisuće života, pomoći u održavanju zdravlja mnogih ljudi. No, ASD se već više od 60 godina službeno koristi samo u veterini i dermatologiji. Lijek možete kupiti samo u veterinarskim ljekarnama. Stranačka nomenklatura i dužnosnici nisu bili zainteresirani za revolucionarne transformacije u području medicine. Stoga je lijek klasificiran, a nakon Dorogove smrti, istraživanja na ovom području prekinuta su. ASD je zaboravljen. Danas se Olga Alekseevna, kći Dorogova, bori za uvođenje ASD-a među sredstvima koja su službeno odobrena za liječenje ljudi. Skupine entuzijasta neslužbeno koriste ASD u liječenju, i to uz stalni uspjeh. ASD frakcija 2 može pomoći mnogim ljudima, ljekovita svojstva ovog lijeka imaju veliki potencijal i trebaju detaljnu studiju.

Što je ASD?

ASD je proizvod toplinskog raspada organskih materijala životinjskog porijekla. Dobiti lijek suhom destilacijom na visokoj temperaturi. Sirovina je mesno i koštano brašno, koštani i mesni otpad. U procesu sublimacije tvari organskog podrijetla elementi se razgrađuju do komponenata niske molekulske mase.

Nije slučajno da lijek ima dvostruko ime: antiseptički stimulans. Naziv sadrži bit djelovanja lijeka na tijelo. Izraženi antibakterijski učinak kombiniran je s adaptogenom funkcijom. ASD ne odbacuje živu stanicu, jer joj po strukturi odgovara, prodire kroz placentarnu i tkivnu barijeru, ne izaziva nuspojave, obnavlja hormonalnu pozadinu, normalizira periferni živčani sustav i povećava razinu otpornosti tijela na razne štetne učinke. Takve definicije kao preparat tkiva, biogeni stimulans sasvim su primjenjive na ASD. Govoreći o ASD frakcije 2, uporabi ovog lijeka za ljude, prije svega treba istaknuti njegovo glavno jedinstveno svojstvo: ASD ne podnosi nikakve vrste mikroba, ali povećava obrambene sposobnosti tijela koje se mogu nositi s bilo kojim mikrobom. Imunomodulirajuća svojstva ASD-a nastaju zbog činjenice da se lijek lako integrira u metaboličke procese ljudskog tijela, obnavlja normalno funkcioniranje stanica, osigurava optimalno funkcioniranje svih vitalnih sustava.

Širok raspon terapijskih učinaka omogućuje uporabu antiseptičkog stimulansa za bolesti različite etiologije. To su astma, hormonski ovisni tumori, neplodnost, ekcem, psorijaza i mnoge druge bolesti. Lijek je pristupačan i potpuno bezopasan za tijelo, ne izaziva ovisnost. U samo jednom ASD-u, frakcija 2 nije savršena - ima vrlo specifičan miris. Nemoguće je osloboditi lijek od ove "arome", svi pokušaji su propali - deodorizirani antiseptički stimulator gubi svoja aktivna svojstva. Kada je riječ o životu i zdravlju, takve sitnice poput neugodnog mirisa lijeka mogu se zanemariti. Obično se ASD-2 uzima, doslovno, stisnutim nosom..

Preparat sadrži: karboksilne kiseline, ciklične i alifatske ugljikovodike, amidne derivate, spojeve s aktivnom sulfhidrilnom skupinom, vodu.

Izgled: tekućina od žute do tamnocrvene (obično svijetložuta s smeđkastim tonom).

Svojstva: visoka topivost u vodi, specifičan miris.

Lijek je namijenjen za vanjsku i unutarnju upotrebu.
ASD frakcija 3

Preparat sadrži: karboksilne kiseline, ciklične i alifatske ugljikovodike, dialkilne derivate pirola, alkilbenzene i supstituirane fenole, alifatske amide i amine, spojeve s aktivnom sulfhidrilnom skupinom, vodu.

Izgled: gusta uljasta tekućina (boja tamno smeđe do crne boje).

Svojstva: visoka topivost u alkoholu, životinjskim i biljnim mastima, netopljivost u vodi, oštar specifičan miris.

Proizvod je namijenjen samo za vanjsku upotrebu..
Terapijski učinak

Lijek ASD frakcija 2 najčešće se uzima oralno, u ovom slučaju učinkovito aktivira središnji i autonomni živčani sustav, potiče izlučivanje probavnih žlijezda, motoričku aktivnost probavnog trakta, povećava aktivnost tkiva i probavnih enzima, normalizira proces probave, povećava otpornost tijela (otpornost), normalizira unutarćelijsku izmjena iona.

Vanjska primjena ASD-2 propisana je ako je potrebno za poticanje retikuloendotelnog sustava, normalizaciju trofizma i ubrzanje regeneracije oštećene kože i mekih tkiva, provođenje antiseptičkog liječenja oštećenih tkiva i protuupalnu terapiju.

Lijek ASD-3 prema GOST 12.1.007-76 spada u 3. razred opasnih tvari (umjereno opasna tvar), a koristi se samo izvana. U preporučenim dozama ne iritira, antiseptik je, potiče regeneraciju oštećenih tkiva, potiče retikuloendotelni sustav.

Režim doziranja frakcije 3 za specifične bolesti:

Gljivične bolesti kože. 2-3 puta dnevno, operite zahvaćena područja sapunom i uljem, podmažite nerazrijeđenom otopinom ASD-3;
Kožne bolesti (neurodermatitis, psorijaza, trofični ulkusi, ekcemi itd.). Komprimira s ASD-3 razrijeđenim u biljnom ulju u omjeru 1:20. Unutar uzmite ASD-2, 1-2 ml po ½ šalice vode, na prazan želudac, 5 dana, pauza od 2-3 dana. S recidivom bolesti provodi se opetovano liječenje..

ASD frakcija 2, humana upotreba

Način liječenja lijekom ASD Frakcija 2 razvio je A. V. Dorogov.
Standardna doza: 15-30 kapi ASD-2 na 50-100 ml ohlađene kuhane vode ili jakog čaja, uzima se na prazan želudac 2 puta dnevno 20-40 minuta prije jela.

Raspored doziranja: tijek uzimanja lijeka je 5 dana, zatim 3 dana pauze. Ciklus se ponavlja do potpunog oporavka..

Shema uzimanja ASD frakcije 2 za specifične bolesti:

Ginekološke bolesti. ASD 2 frakcija oralno prema standardnoj shemi, dopiranje s 1% vodenom otopinom dok se potpuno ne stvrdne;

Hipertenzija. Režim doziranja je standardni, ali trebali biste započeti s 5 kapi. 2 puta dnevno, svakodnevno dodavajući jedan po jedan, da biste postigli 20. Uzeti dok se tlak ne normalizira;

Upale oka. 3 - 5 čepa. 1/2 šalice kuhane vode, uzimajte oralno prema shemi 5 dana nakon 3;
Za poticanje rasta kose. Utrljajte 5% otopinu ASD-2 u vlasište;
Bolesti jetre, srca, živčanog sustava. ASD-2 oralno prema shemi: za 5 dana, 10 kapa. ½ šalice kuhane vode, pauza od 3 dana; zatim 5 dana za 15 kapa., pauza od 3 dana; 5 dana za 20 kapa., Pauza od 3 dana; 5 dana za 25 kapa., Pauza od 3 dana. Tečaj se provodi dok se ne pojave stabilni pozitivni rezultati. Uz pogoršanje bolesti, trebali biste privremeno prestati uzimati. Nastavite nakon što bol prestane;

Bolesti bubrega, bilijarnog trakta. Standardni režim doziranja i doziranje.
Zubobolja. Pamučni tampon namočen drogom ASD frakcija 2, nanesite na upaljeno mjesto;
Impotencija. Oralno 30-40 minuta prije jela, 3 - 5 čepa. na ½ šalice kuhane vode, tečaj 5 dana nakon 3;
Kašalj, curenje iz nosa. 2 puta dnevno, 1 ml ASD-2 po ½ šalice kuhane vode;
Kolitis, gastritis. Doziranje i primjena su standardni, ali uzimati lijek 1 put dnevno;
Drozd. 1% otopina ASD-2 izvana;
Urinarna inkontinencija. 5 čepova. 150 ml ohlađene kuhane vode, 5 dana, pauza od 3 dana;
Giht, upala limfnih čvorova, reumatizam. Oralno 5 dana nakon 3 do 3-5 kapa. ½ šalice kuhane vode, komprese iz ASD-2 na bolna mjesta;

Hladno. Udisanje - 1 tbsp. l ASD-2 po litri kuhane vode;
Prevencija prehlade. 1 ml ASD-2 po ½ šalice vode;
Radiculitis. Za 1 čašu vode 1 žličicu ASD-2 uzmite 2 puta dnevno do oporavka;
Spazme žila udova. "Čarapa" nekoliko slojeva gaze. Vlažite s 20% -tnom otopinom ASD-2. Obnova krvi se obnavlja nakon 4 - 5 mjeseci redovitih postupaka;

Trihomonijaza Jednokratno udisanje ASD-2. 60 kapa na 100 ml tople kuhane vode;
Tuberkuloza pluća i drugih organa. Ujutro na prazan želudac 1 put dnevno, pola sata prije jela. Počnite s 5 čepova. na ½ žlice. kuhana voda. 5 dana do 3. Sljedećih 5 dana, 10 kapa, pauza od 3 dana; 5 dana za 15 kapa., Pauza od 3 dana; 5 dana za 20 kapa., Pauza od 3 dana ;. Tečaj traje do 3 mjeseca;

Pretilost. 5 dana za 30-4 kapu. čaša kuhane vode, pauza od 5 dana; 10 kapa - 4 dana, pauza od 4 dana; 20 kapa. 5 dana, pauza od 3-4 dana;

Upale uha. 20 kapa. po čaši kuhane vode, oralno. Ispiranje i komprimiranje - topički;
Čir na želucu, 12 čireva na dvanaesniku. Standardna shema prijema.

Gurnuti
Kupite Armavir http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Puno smrdi, razrijedim 30 frakcija od 60 vode u vodi, odvratno je piti, ali vrijedi to, ne voli svjetlost i visoku temperaturu, nakon što je otvorite ne više od 10 dana, nije učinkovito koristiti sve nakon toga, štetno je piti s pauzama, jer pretjerano je 5 dana piti 3 dan pauze i tako sve dok ne osjetite da se nešto događa u tijelu, ne više od 2 mjeseca, zatim stopudovo pauze 2. tjedna. Uzimamo štrcaljku i probušimo elastičnu traku trgovačkog centra, poželjno je da zrak ne uđe u čašu s vodom sa špricom, a zatim pijemo.

Super sredstvo se može koristiti kao sterilizator u kontaktu s donjim, sipati 20 ml razrijeđenog u stražnju rupu kroz špricu i virusi nisu zastrašujući i bolest, grickati ću kao češnjak, ali jači 5-6 puta, cijela infekcija odmah nestaje.

Netko može vjerovati, a neki možda nema učinka, ali testiran na velikom broju ljudi, to pomaže..
Prodaje se samo kao proizvodi za kućne ljubimce, u ljekarnama nema trgovina za kućne ljubimce itd.,